Narudžbenica

Naručite LH test paket od 20 ili 30 komada, osetljivosti 20mlU/ml, i dobićete + 5 HCG trakicu gratis!
Ponuda važi imeđu 21.10-29.10!

Ukoliko želite platiti unapred na račun pre isporuke,molim da kliknite na OVAJ link i ispunite narudžbenicu!

Narudžbenica trakica

Ispunite porudžbenicu i pošaljite !

 

*** oktobar ***

   

  Verifikacija da niste robot 🙂

  Ako želite platiti unapred na račun pre isporuke,molim da kliknite ** ovde na OVAJ link i ispunite narudžbenicu**!

  Trenutna akcija + 5 HCG gratis važi za LH pakete 20 i 30 dok za paket od 10 komada dobijete + 2 HCG .Za MIX pakete ne važi.Istek poklon HCG trakica je 01.2019 .

  Ukoliko nemožete ispuniti porudžbenicu, možete naručiti preko emaila na lhtestteam@gmail.com!

  Molim da pročitate pre nego što naručite!

  • Posle uspešne poslate narudžbenice dobićete automatski povratni mail u roku od nekoliko minuta, to već znači da je primljena porudžbina, zatim dobićete još jedan email u mogućem najkraćem roku sa informacijama približno kad možete očekivati paket!
  • Ukoliko niste dobili prvi automatski povratni email prvo pogledajte da nije stigao kao SPAM poruka, ako nije u SPAM folderu pošaljite email nama na lhtestteam@gmail.com! (često se desi da pogrešno je upisan email adresa). Prekontrolišite vaš email što ste uneli ! U slučaju neispravnosti emaila paket nećemo poslati !
  • Ukoliko naručite dva ili više paketa (na istu adresu), plaćate samo jednu poštarinu !
  • Ako naručite od jednog paketa više, molim da to u napomenu naznačite !
  • Naručeni paket će biti isporučen kurirskom službom i plaćate pouzećem! Na poslovanje kurirske službe ne možemo da utičemo!
  • Morate znati sledeće u vezi isporuke sa kurirskom službom :Post Express – Ako Vas kurir Post Expressa prilikom dostave pošiljke ne nađe na adresi, ostaviće Vam izveštaj o prispeću pošiljke. U izveštaju je naznačeno u kojoj pošti i u koje vreme možete preuzeti pošiljku, a rok za njeno preuzimanje je pet radnih dana. Prilikom preuzimanja pošiljke neophodan je dokument za ličnu identifikaciju.

   AKS – Dostavu vrše dva puta. Prvi pokušaj je praćen izveštajem o prispeću pošiljke koji kurir ostavlja na adresi primaoca ili vas kontaktira na telefon. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu. Ukoliko se ne ostvari kontakt sa primaocem ili ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, pošiljka se vraća pošiljaocu.

    

  • Pre isporuke kurir će vas kontaktirati telefonom ako tako tražite u NAPOMENI (poželjno je da u narudžbenici pored mobilnog broja napišite i fiksni telefonski broj ako imate)!
  • Možete platiti i preko računa, onda je isporuka jeftinija sa Post Expressom 150 din (danas za sutra do 19h).Ako želite preko računa platiti,unapred pre isporuke,molim da kliknite OVDE i ispunite porudžbenicu.
  • Ukoliko naručite paket radnim danima (od ponedeljka do petka) paket stiže za 1-3 radnih dana.
  • Kurirska služba isporuku vrši radnim danima između 8:00 i 17:00 , dok subotom između 9:00 – 13:00 sati!Ako ne odgovara vreme isporuke jer se nalazite na radno mesto, naručite paketić na adresu radnog mesta ako je to moguće.Testovi su diskretno pakovani.
  • Ukoliko za tri (3) radnih dana ne dobijete paket, onda obavezno pošaljite email nama da biste dobil broj pošiljke i broj kurirske službe, da ih kontaktirate gde i kad vam odgovara da isporuče paket!
  • Uputstvo za trakice možete skinuti na sledećem linku LH uputstvo i za HCG uputstvo, posebno (u štampanoj verziji) ne šaljem!
  • Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Srbije i na teritorije Kosova gde Post Express vrši isporuku (to možete naći na njihovom sajtu).Hvala na razumevanju!